Powered By Blogger

marți, 25 februarie 2014

FW: O mana de ajutor pentru un suflet de inger!


https://www.facebook.com/MariaBiancaPopescu2009


Maria este o fetita de 4 ani si 8 luni. Acum 6 luni a fost diagnosticata cu TUMORA TRUNCHI CEREBRAL(mai exact tumoare pe creierul mic).
Totul a inceput de la niste banale dureri de cap. Mama ei, Elena,s-a internat cu Maria la un spital din Bucuresti pentru ca micuta sa fie supusa unor analize si investigatii,printre care si un RMN.
In urma acestui RMN s-au constatat anumite probleme , doctorii luand decizia de a o transfera la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni,pentru mai multe investigatii.
In acest spital fiind diagnosticata de altfel cu TUMORA TRUNCHI CEREBRAL.
Dupa ce a fost supusa unei interventii de drenaj(practic i s-a introdus un tub de drenaj pentru a scadea din presiunea care apasa pe creier),Maria a fost transferata la Institutul Oncologic Fundeni,pentru tratament de specialitate.
Tratamentul fiind CHIMIOTERAPIE ,asta insemnand 2 doze de citostatice cu 4 de hidratare/zi,timp de 3 zile la 2 saptamani. Bineinteles ca Maria suporta tratamentul cu brio ,iar doctorii sunt multumiti de evolutia sa.
Pentru ca Maria sa se faca bine, va trebui sa faca si RADIOTERAPIE, dar pentru asta trebuie sa continue tratamentul la o clinica din strainatate. Costurile deplasarii,cazarea cat si tratamentul depasesc veniturile familiei.
De aceea, incercam pe aceasta cale sa cerem ajutorul tuturor celor care vor sa ne ajute cu o suma de bani pentru ca Maria sa se faca bine!
Impreuna putem sa o ajutam pe Maria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu