Powered By Blogger

sâmbătă, 22 martie 2014

CASA MORTUARA SFANTUL HARALAMBIE CONSTANTA -Bulevardul Tomis nr 301 bis ( zona Boema). Acest aşezământ mortuar este o dovadă de civilizaţie şi de bună înţelepciune că Viaţa şi moartea fac parte din existenţa noastră.



Contactati-ne NON STOP LA TELEFON 0730992870 pentru a beneficia de consultanta cu privire la orice amanunt sau nelamurire, punem la dispozitie toate serviciile pentru un asemenea eveniment.


VENIM IN SPRIJINUL OAMENILOR SARACI DIN MUNICIPIUL  CONSTANTA  AVAND SERVICII FUNERARE COMPLETE. Dorim sa fim un real sprijin pentru dvs., reusind sa ducem la bun sfarsit procesiunea funerara . 

Capela mortuara Sfantul Haralambie functioneaza pe langa Biserica SFANTUL  HARALAMBIE CONSTANTA - Bulevardul Tomis nr. 301 bis ( zona Boema)  la initiativa preotului paroh Ciprian Stanca. Acest proiect a fost binevenit deoarece in aceasta zona nu exista nici o alta casa mortuara , este bine delimitat  si protejat vizual, exista loc de parcare, intrarea se face din bulevard.

Casa mortuara este dotata cu aer conditionat, lumina, apa curenta,canalizare.

Sub aspectul serviciilor religioase, randuiala de inmormantare - savarsirea „stalpilor” si slujba inmormantarii se fac potrivit randuielii Bisericii Ortodoxe.

Detinem produsele funerare  afisate intr-un spatiu adecvat;
prezentam pana la cel mai mic detaliu toate procedurile;
oferm transport funerar omologat conform normelor in vigoare;dispunem de personal calificat si atent la fiecare solicitare venita din partea dvs..


SERVICII FUNERARE | GAMA COMPLETA


- CONSILIEREA SERVICIILOR FUNERARE ESTE FACUTA DE CATRE PREOT PENTRU O

BUNA DESFASURARE.

- MEDIC CONSTATARE DECES

-TRANSPORT FUNERAR

- PERSONAL PENTRU  IMBALSAMAREA , SPALAREA SI IMBRACAREA  DECEDATULUI

- ASEZAREA DECEDATULUI IN SICRIU 


- PERSONAL PENTRU MANIPULAREA DECEDATULUI SI A  SICRIULUI


 - INTOCMIREA ACTELOR NECESARE PENTRU INHUMARE


-CONSULTANTA PENTRU OBTINEREA ACTELOR NECESARE INMORMANTARII SI  

AJUTORUL DE INMORMANTARE

-COROANE,JERBE,ARANJAMENTE FLORALE

- Sicrie 

Iconite sfintite / produse religioase

Cruci (lemn)


Punem la dispozitie coroane si jerbe funerare, precum si aranjamente si decoratiuni florale utilizand o gama larga de flori.
Se poate transpune omagiul dumneavoastra pentru persoanele decedate printr-un text standard sau la cerere, text ce va fi imprimat pe panglica atasata.

Crucea de lemn este un accesoriu  prezent sicriului si pe care sunt inscriptionate datele persoanei decedate.


































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu